POLITIEBEER
Politiebeer

ROPARUN POLITIEBEER ZOEKT BEREGEZELLIG MAATJE! LEVERTIJD 2 WEKEN!

€ 10,00
Prijs per stuk

Voorraad :

Aantal: 
Bestellen

| Meer

De opbrengst van de verkoop van de beren komt geheel ten goede aan de Roparun en hun goede doelen. Wij doen volgend jaar weer mee als team 8: Politie eenheid Den Haag en we willen een zo’n groot mogelijk bedrag doneren aan de stichting. Koop daarom nu een beertje bij ons! De beren zijn 20cm groot (zittend 14 cm).
 
De beren zijn op te halen aan politiebureau Delft (je krijgt een bericht wanneer ze op te halen zijn) of eventueel voor collega’s te verzenden via de interne post. DOOR ENORME DRUKTE ZAL DE LEVERTIJD TWEE WEKEN ZIJN!
 
De Roparun is een estafetteloop van meer dan 500 kilometer van Parijs en Hamburg naar Rotterdam waarbij mensen, in teamverband, een sportieve prestatie leveren om op die manier geld op te halen voor mensen met kanker. Ook wel een avontuur voor het leven genoemd. Dat blijkt overigens ook uit het motto wat al jaren is: “Leven toevoegen aan de dagen, waar vaak geen dagen meer kunnen worden toegevoegd aan het leven”.
www.roparun.nl
 
DONEREN KAN OOK: (klik op onderstaande link)
https://www.roparun.nl/steun-ons/doneren/ (team 8: Politie eenheid Den Haag)

Over ZieZa!

De leukste, originele kadootjes met naam vind je op zieza.nl.

ZieZa! maakt het speciaal voor jou!

Alle bedragen zijn  inclusief  BTW    Powered by CCV Shop webshop software

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.
Zoektermen: Badcape met naam, Kinderkoffertje met naam, Babykleding met naam, Baby shirt met naam korte mouw, Baby t-shirt met naam lange mouw, Slab met naam, Babymutsje met naam, Tutpopje met naam, Handdoek met naam, Kado met naam, Kraamkado met naam, Kraamcadeau met naam, cadeau baby, kado baby, baby kado, baby cadeau, kraammand, Geboortebeer met naam, Koffertje met naam