Alleen producten die niet gepersonaliseerd zijn kunnen worden geretourneerd. Voor alle bestellingen geldt een zichttermijn van 14 dagen, ingaande op de dag van levering. Binnen deze termijn kun je de artikelen zonder opgaaf van redenen retourneren. Uitzondering hierbij zijn gepersonaliseerde producten/maatwerk. Het product kan alleen ongebruikt en in de originele, onbeschadigde verpakking geretourneerd worden.

Artikelen kunnen retour gestuurd worden naar:

ZieZa!
Soesterberghof 34
2631 LH Nootdorp
 
Wil je de gehele bestelling retourneren? Nadat wij de artikelen retour hebben ontvangen, zal ZieZa! de gehele aankoopsom, inclusief de berekende verzendkosten aan je terugstorten. De verzendkosten voor het retourneren zijn voor jouw rekening.
 
Ook bij het retourneren van een deel van je bestelling zijn de verzendkosten voor jouw rekening. De aankoopsom van het door jouw geretourneerde deel van de bestelling zal aan je worden teruggestort. Verzendkosten worden in dat geval niet gerestitueerd.

Alle ruilingen en retourneringen dienen schriftelijk, per e-mail of middels het contactformulier op de website, aan ZieZa! kenbaar te worden gemaakt. Je dient hierbij in ieder geval jouw volledige naam en het factuurnummer te vermelden.

Voor het terugbetalen van reeds betaalde bedragen (bij vooruitbetalen) hebben wij tevens jouw bankrekeningnummer, IBAN en BIC/Swift nummer nodig.
Let op: het rekeningnummer dat je opgeeft voor de terugbetaling dient gelijk te zijn aan het rekeningnummer waarvan je de betaling aan ZieZa! hebt gedaan. Dit i.v.m. eventuele fraude met terugbetalingen.
Eventueel reeds betaalde bedragen worden uiterlijk binnen 14 dagen terugbetaald.| Meer

Over ZieZa!

De leukste, originele kadootjes met naam vind je op zieza.nl.

ZieZa! maakt het speciaal voor jou!

Alle bedragen zijn  inclusief  BTW    Powered by CCV Shop webshop software

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.
Zoektermen: Badcape met naam, Kinderkoffertje met naam, Babykleding met naam, Baby shirt met naam korte mouw, Baby t-shirt met naam lange mouw, Slab met naam, Babymutsje met naam, Tutpopje met naam, Handdoek met naam, Kado met naam, Kraamkado met naam, Kraamcadeau met naam, cadeau baby, kado baby, baby kado, baby cadeau, kraammand, Geboortebeer met naam, Koffertje met naam